Iskustva klijenata

„Draga Mašo, hvala ti na svemu! Osetila si moju bol, prišla mi, stavila ruku ispred glave i neverovatno… Kroz minut bolovi su nestali, a trajalo je danima- bol u glavi, sinusima… Bila sam spremna da odem do zubara i vadim zub.:( Ne znam da li više leče tvoje tople oci, prijatan osmeh, ruke pune bioenergije ili dobro i veliko srce! :)) U svakom slučaju, presrećna sam što smo se srele, a verujem da si se pojavila bas kad mi je bilo najpotrebnije. Sunce na kraju tunela i neka lagodnost, sreća posle svake terapije- rečima se ne moze opisati.

Hvala što postojiš, što si drug, pa i na daljinu osetiš kada si mi najpotrebnija i baš tad pozoveš ili pišes i pošaljes tople emocije i uvek pomogne!! Obozavam te! Ti si jedinstvena!??❤️❤️?????? “
Branka Mrkaljević, Beograd

„Lobotomija- u svojoj najpozitivnijoj punoći. Danas, pored jednog OGROMNOG HVALA, predivnoj Maši, potpuno sam nova osoba. Reiki na daljinu je za mene znacilo pomeranje granica u smislu prihvatanja ideje da se uopste na takav način predam necemu. Razgovori koje sam vodila sa Mašom pre svega su odagnali sve moje sumnje. Volela sam je posle prvog tretmana. Zaista,pozvala sam je i rekla : „Ja Te volim, sta god ti sad mislila o tome.“ Kakav osećaj, kakva energija, kakava konekcija…Granice su bile pomerene!!! I onda svedocim promenama..ne u okruzenju, ono se menjalo kasnije, nego promenama u mom biću..mojoj suštini, mom najdubljem delu mene. I to je ono najlepše. Ponovo sam se vratila sebi. Ponovo me je okrenula onoj izvornoj ljubavi koju sam zapostavila kao par omiljenih, iznosenih cipela. „Reiki me je oslobodio besa“ je Mašina izjava koju nosi kao naslov članak o njoj. Ta rečenica me je usmerila ka novim nivoima svesti u koje me je nedugo potom i uvela.

S ljubavlju, sve preporuke. ❤“

Ivana Đurović, Novi Sad

„Za termin čakre i „otvaranje čakri“ sam čuo slučajno pre par godina, pod relativno čudnim okolnostima, i od tada se u meni javila želja da o tome saznam nešto više pošto mi je cela ta priča bila jako zanimljiva. A onda sam opet slučajno, mada mislim da ništa nije slučajno, naišao na Mašu na Facebook-u. Pošto sam, kao sto sam već napisao, želeo da saznam o čemu se radi, bez ikakvog istraživanja zakazao sam tretman.

Većina ljudi koji me poznaju, smatraju me za dosta smirenu i opuštenu osobu. Posao kojim se bavim i životne okolnosti u kojima se trenutno nalazim, drže moj organizam pod konstantnim stresom, pa je zbog toga jako teško da se iznerviram jer sam u principu nervozan non stop . To se najbolje može opisati pridevom bodljikavo prase, koji sam dobio nakon prvog tretmana.

Pre prvog susreta sa Mašom, imao sam faze u kojima ne mogu ni da sedim od nervoze. Kada se iznerviram osećam grčenje svih mišića na celom telu, ogroman problem sa spavanjem u smislu da ne mogu da zaspim, a kada zaspim- ne mogu da se probudim bez 9-10 sati sna itd.

Za razliku od ostalih ljudi, čije komentare sam kasnije čitao, ja nisam imao ni prvi ni drugi put nikakve spektakularne reakcije u toku tretmana, ali sam bio jako opušten, što mi je bilo više nego dovoljno da nastavim dalje sa celom pričom. Posle prvog tretmana, osetio sam potpuni spokoj. Na skali od 1 do 10 nivo moje opustenosti je bio čista desetka!

A onda se desio prvi tretman na daljinu.

Trebalo je u 22:00h da budem u krevetu, opušten i spreman da primim energiju. Medjutim u 21:50h sam imao situaciju nakon koje sam se toliko iznervirao, da sam mislio da ću da iskočim iz sopstvene kože.

Iako je bila poslednja stvar koja mi je na pameti, spremio sam se za tretman. A onda sam osetio nešto što je jako teško opisati rečima. Osetio sam toliki nalet pozitivne energije u sebi, kao da je neko ušao u mene i počeo da čisti iz mog tela sve što ne valja. Sa Mašine strane tretman se završio u 22:30h, medjutim ja sam bio toliko opušten da sigurno do 23:00h nisam mogao da se pomerim. Kao u onom vicu „nisam osećao ni kljun, ni krilca ni nogice“ .

Od tada, a prošlo je više od mesec dana, nemam faze za grčenjem celog tela, problem sa spavanjem je manje više i dalje tu, mada ono što mi je ranije bilo nezamislivo sada mogu da izvedem 3-4 puta u toku sedmice, a to je da zaspim pre 00:00h i da se probudim ujutru u 6-7h, čime ulazim u dan sa mnogo više raspoloženja i pozitivne energije. Samim tim se i moja produktivnost u svakom smislu povećava nebrojeno mnogo puta.

Izvukao sam zaključak uporedjujuci svoja i tudja iskustva sa reikijem, a to je da moje impresije u toku tretmana nisu iste kao kod vecine drugih ljudi. Ali ono sto sam dobio kao posledicu nekoliko tretmana je nešto zbog čega smatram da sigurno nisam pogrešio sa reikijem i da je to sigurno jedini razlog pozitivne promene u mom funkcionisanju, jer osim reikija, u mom životu nije bilo nikakvih drugih novina.

Za kraj, iako cu zvučati kao baba iz reklame za kremu profesora doktora Milojevica, zaista bih preporučio svima da probaju reiki, siguran sam da se nece pokajati.“
Darko J., Kragujevac

„Ubrzo nakon moje želje da saznam nešto o reikiju i mog istraživanja po internetu, prijatelj je podelio baš Mašinu stranicu. Otišla sam na zakazani termin i prilikom našeg susreta osetila veliku opuštenost i povezanost. Sam tretman je bio veoma intezivan u smislu osećanja, misli, osećaja i bilo je to neverovatno iskustvo. Sijala sam danima, osećala sam to i drugi su to primetili. “
Milica Petrović, Beograd

„Reiki je sada moj način zivota! Promenio me je iz korena …Doneo puno ljubavi, nežnosti i pravih i iskrenih ljudi… Pozitivna energija je svuda oko mene i zaista sam srecna! Nikada neću zaboraviti prošlo leto kada smo tokom tretmana imale viziju. Evo nekih detalja: markatni muškarac koji jaše konja oko mene,..baldahini…( malo da zagolicam nečiju mastu…)  Verovali vi ili ne, ova vizija je postala stvarnost posle par dana. “
Branka Radonjić, Beograd

„Terapija delotvorna!  Znatno manje muke s ambrozijom!
Umesto gušenja, groznog bola u grlu, zatvaranja kapaka, neprestanog kijanja i curenja nosa-
samo blago golicanje u grlu i otečene desni.
Za desni sam sigurna da je ambrozija, jer nisu otečeni kad je kišni dan.
I tako… HVALA TI ! Srećno u daljem radu.“
Violeta Balint Jovanović, Novi Sad