O meni

Svako od nas na planetu dolazi sa važnom misijom – da upozna i zavoli sebe. U savremenom svetu je taj, naizgled vrlo jednostavan zadatak, stavljen pred puno prepreka. Većina čini sve da se uklopi, jer izdvajati se, biti svoj, drugačiji ili poseban, lako može biti pogrešno okarakterisano.

Izlazak iz zone komfora, socijalnih normi i ustaljenih načina razmišljanja, poimanja sreće i uspešnosti, kao i hrabrost da se bude ono što jesmo i što nas čini srećnima, ni za mene nije bio lak zadatak.

Po formalnom obrazovanju sam diplomirani pravnik i konsultant, ali su me putevi duše oduvek  više zanimali nego putevi zakona.

U potrazi za odgovorima i rešenjima sopstvenih dilema i problema, polako sam otkrivala da je  „ naše samo ono što drugima damo“, te da je moj zadatak da podelim stečeno iskustvo i  pomognem svima koji su spremni da se menjaju i  žive u skladu sa svojom prirodom, jer je to jedini način da postanu i ostanu istinski srećni.

Duhovno putovanje me je dovelo do toga da postanem Reiki učitelj/master, učitelj Transformacione joge, hipnoterapeut, praktičar regresije, zaljubljenik u Istok, kao i u sva učenja koja se baziraju na bezuslovnoj ljubavi i veri u Boga.

Naravno, odgovori nam dolaze onda kada smo za njih spremni, a kako slučajnosti ne postoje, sama činjenica da ovo sada čitate, dovoljan je „znak“ da ste spremni za promene i da Vam neke od mojih veština u tome mogu pomoći.

Dobrodošli i čestitam na hrabroj odluci!

Namaste,

Maša Kakariđi